CREDIT AUTO BUCUREȘTI

Credit auto București în condiții avantajoase, pentru persoane fizice, doar cu buletinul. Credit auto București pentru firme (leasing auto) sau pentru flote auto, cu aprobare rapidă. Credit auto pentru firme nou înființate.

Credit auto București în condiții avantajoase, pentru persoane fizice, cu sau fără contract de muncă. Firma noastră vă pune la dispoziție cele mai bune variante de credit auto.

Vrem să vă oferim un serviciu de credit auto la nivel european și cu siguranță vom reuși! Suntem campioni în aprobarea dosarelor de credit auto și găsim cele mai avantajoase condiții.

Credit auto Bucuresti – persoane fizice

Dacă vă doriți să cumpărați un autoturism pe persoană fizică și nu dispuneți de toată suma, vă putem îndruma să beneficiați de avantajele băncilor și alte instituțiilor de finanțare.

Majoritatea persoanelor fizice care apelează la noi, au avut contracte de muncă temporare și au lucrat în străinătate. De fiecare dată reușim aprobarea creditului, fiindcă avem informații cheie din acest domeniu.

Echipa noastră de specialiști din București, în credite auto, vă stă la dispoziție online, telefonic sau direct în parcul RIN AUTO RULATE. Împreună cu partenerii de creditare, vă oferim posibilitatea de a achizitiona mașina online, fără drum la bancă.

 Singurul drum pe care va trebui să-l faceți, va fi să veniți la sediul nostru din București, să testați mașina și dacă totul este conform așteptărilor, să plecați cu ea acasă.

Acordăm credit auto în București, pentru persoane fizice care au avut sau care au un contract de muncă în desfășurare. Creditele auto pe care noi reușim să le aprobăm la partenerii noștri de finanțare, necesită de cele mai multe ori, doar buletinul. Nu aveți nevoie de adeverință de la angajator.

Vand Renault Megane

Credit auto București

Credit auto București, fără biroul de credit

Chiar dacă sunteți din nefericire încadrați în biroul de credit, noi vom găsi o soluție ca să vă obținem finanțare. Scopul principal pe care îl avem este acela de a vă împlini dorința cât mai rapid, în condiții avantajoase.

Credit auto București, fără avans

Sunt situații cand reusim sa acordăm credit auto fără a fi nevoie sa achitati un avans. Pentru că acest lucru sa fie posibil, va fi nevoie sa ne contactați telefonic, ca să putem calcula exact dacă vă încadrați în această variantă de finanțare.

Credit auto București, în maxim 12 ore

Majoritatea clienților care apelează la noi, vin dimineața la sediu (sau ne trimit documentele lor online) și până după-amiază, pleacă cu mașina acasă. Ne mișcăm rapid și suntem recunoscuți pentru acest lucru.

Vindem masini performante și verificate

În parcul RIN AUTO RULATE veți găsi diferite modele de mașini, cum ar fi: Skoda Octavia, Skoda Fabia, Renault Megane, Dacia Lodgy, Dacia Logan, Ford Focus, Ford Fiesta, etc.

În scurt timp vom aduce și modele premium, cum ar fi: BMW, Mercedes Benz, Audi, etc. Ne dorim să împlinim dorințele clienților noștri și din acest motiv suntem într-un continuu proces de schimbare și de îmbunătățire a ofertelor noastre.

Credit auto București pentru firme

Pentru firme și pentru persoane juridice, avem o variantă de finanțare diferită și anume: leasing auto. Indiferent dacă doriți o singura masina sau o flotă de minim 3 masini, noi vă putem pune la dispoziție oferte de la dealeri auto internaționali.

Importăm mașini din parcuri auto cu tradiție și ne bazăm pe faptul că reputația noastră este una foarte bună. O să vă convingeți de acest lucru de la prima interacțiune cu echipa noastră.

Cel mai bun credit auto

Ar fi să nu existe un credit auto. Și o spunem și în glumă dar și serios. Cel mai bun credit auto nu există și noi spunem mereu: creditele nu sunt cea mai bună alegere, pe termen lung. Însă știm cum am început și noi în afaceri și cât de important era fiecare ban investit.

Din acest motiv, avem soluții speciale pentru tinerii antreprenori care caută să achiziționeze mașini pentru proiectele pe care le au în derulare.

Credite auto București, doar online

Sunteți din București și doriți să obțineți un credit auto? Știți că nu e nevoie să vă deplasați la noi pentru a achiziționa o mașină? Alegeți mașina pe site-ul nostru, ne trimiteți toate datele și derulăm procesul de aprobare a creditului, iar dacă totul este în regula, vă aducem mașina la domiciliu. Serviciu valabil EXCLUSIV în București.

Știm cât de important este să salvați timp din orice activitate și tocmai acesta este motivul pentru care, începând cu anul 2020, vă punem la dispoziție serviciul de “livrare mașină la domiciliu”.

Credite auto București, pentru profesionisti

Pentru medici, avocați, profesori, avem variante speciale de credit auto, în funcție de salarizare și un plan pe care îl avem noi bine definit. Vă oferim mereu servicii de TOP și suntem la înălțime, de fiecare dată.

RIN AUTO RULATE vă pune la dispoziție soluții de credit explicate în detaliu, pentru ca dumneavoastră să vă fie ușor să alegeți.

Credit auto București, pentru flote auto

Când doriți să achiziționați o flotă auto și nu știi exact în cine să aveți încredere, ne puteți contacta și strict informativ. Noi suntem dispuși să vă oferim informații GRATUIT, pentru a vă ajuta să vă decideți.

De cele mai multe ori, după fiecare telefon informativ, peste 80% din cei care ne contactează, aleg să colaboreze cu noi. Restul nu sunt deciși, sau nu găsesc modelul de masină dorit în parcul nostru auto din București.

Credit auto București fără dobândă

Când doriți să accesați un credit auto, avem variante fără dobândă, cu rată fixă și fără alte artificii financiare. Vă rugăm să ne credeți pe cuvânt, noi chiar vă punem la dispoziție un serviciu de creditare transparent și în favoarea dumneavoastră.

Doriți un credit auto avantajos? Doriți un credit auto fără avans? Doriți un credit auto pe care sa vă fie ușor să le incheiați? Contactați chiar acum RIN AUTO RULATE Bucuresti și vom găsi pentru dumneavoastră soluția de credit cea mai potrivită.

Vand Renault Megane

Credit auto București

FORMULAR ÎNTREBĂRI

9 + 6 =

CONTACT RAPID

Contactați-ne chiar acum dacă aveți întrebări cu privire la mașini de vânzare. Vă ajutăm cu foarte mare drag și vă îndrumăm să faceți alegerea cea mai bună!

Avem experiență de peste 15 ani în domeniul vânzării de mașini. Cu siguranță o să vă putem ajuta. Puteți conta cu toată încrederea pe echipa RIN AUTO RULATE.

RIN AUTO RULATE

Avem experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor auto și cunoaștem absolut toate variantele posibile pentru a încheia o vânzare pentru persoane juridice sau fizice. Ne vom ocupă de absolut toate documentele necesare, inclusiv de asigurarea RCA, ITP sau programare RAR.

 Vă putem ajuta rapid cu acordarea unui credit pe persoană fizică, pentru achiziția unui autoturism sau cu aprobarea rapidă a unui leasing auto, pentru firme și flote auto. Oferim seriozitate 100%!

Cumperi fără griji

Îți vom pune la dispoziție toate documentele necesare pentru achizitie sau credit. Îți putem oferi inclusiv masina de inchiriat în perioada în care aștepți autoturismul tău.

14 motive să ne alegi

  1. Mașinile din stoc sunt verificate
  2. Oferim istoric de service
  3. Avem colaborări cu toate băncile
  4. Livrăm mașina la domiciliu
  5. Selectăm autoturisme sigure
  6. Verificăm fiecare detaliu
  7. Oferim asigurare RCA
  8. Oferim consultanță gratuită
  9. Vindem inclusiv flote auto
  10. Importăm autoturisme din Europa
  11. Oferim mașină de închiriat
  12. Întocmim dosarul de credit
  13. Alegem împreună mașina
  14. Aprobare credit fără mers la bancă

Aprobare rapidă credit auto

Putem obține aprobarea creditului pe loc și pleci cu mașina din parc după semnarea contractului

Mașini cu carte service

Mașinile pe care le vindem sunt verificate în amănunt și sunt într-o condiție excelentă

Leasing pentru flote auto

Ai o firma si vrei sa cumperi o flotă auto? Alege-ne pe noi și te vom ajuta foarte rapid.

Call Now ButtonCLICK PENTRU APEL